Klikk her for å lese mere om boken " Min Beste Venn Tinitus"

Boken "Min Beste Venn Tinitus" er ei bok jeg kommer til å huske.

Om du har tinitus eller en annen kronisk sykdom, denne boka er skrevet for å gi håp av en som har opplevd det selv.

Alle som har lidd av tinitus , og blitt ignoret av leger og medisinsk ekspertise vil kjenne seg igjen i Marks ærlighet og syn og fortelling om hans egen kamp.

Ved å flytte ansvaret for å jobbe med tinitusproblemet over på dine egne skuldre tar Mark deg med på en reise i energiutfoldelse, etter reisen vil du føle deg bedre. Nyt lesningen, juster tankesettet ditt og få tilbake energien ved å bli venn med din fiende.

Hans Bernardy, Malmö, Sverige

 

Klikk her for å lese mere om boken " Min Beste Venn Tinitus"

 

Akkurat som med Mark så startet min tinitus i det små og utviklet seg gradvis til å bli sterkere og sterkere i begge ører. Jeg oppsøkte spesialister og øreklinikker, alt de gjorde var å sjekke meg og gi meg medisinering som ikke hjalp.
Alt jeg kunne gjøre var å prøve boka "Min Venn Tinitus". Jeg hadde ikke noe å tape og ville ikke lide av å tape de pengen jeg brukte på boka.
Jeg kjenner meg virkelig igjen i delen hvor Mark skriver om stress. Det er en av de tingene jeg nå prøver å jobbe med, å ikke stresse opp alt og alle situasjoner.

Don L, 47, Vermont USA

 

Hvis du er plaget av tinitus må du lese Marks bok.

Mark ga ikke opp når han ble diagnostisert med tinitus. I stedet startet han en kamp for å ta livet tilbake.

"Hvis ikke uten tinitus, så med". Det høres rart ut, det vet jeg, men jeg har akseptert at tinitus er en del av livet mitt.

Dette er ikke enda en medisinsk eller psykologisk bok om opprinnelsen eller kuren for tinitus.Det er en ærlig anskuelse på livet med tinitus og boken vil hjelp leseren til å unngå å gjøre de samme feil som Mark gjorde og hjelpe dem til å komme på rett spor... et godt og sunt liv med din beste venn tinitus.

Jeg likte spesielt godt delen av boken hvor han snakker om å ikke gi næring til de negative tankene.

Vera Knatz, Advokat i Frankfurt, Tyskland

 

Klikk her for å lese mere om boken " Min Beste Venn Tinitus"

 

 

©2006  www.tinnitus-behandling.info | kontakt: post at tinnitus-behandling.info