tinnitus-norgetinnitus-sverigetinnitus-danmark
 

 

Overvind TINNITUS

EN NY OG KRAFTIG MÅDE AT GRIBE DEN RINGENDE SYNDROM I ØRET AN.

(Boken er skrevet på lettlest engelsk)

Mange mennesker siger at deres Tinnitus lyder som det du lige har i øret. En høj vedvarende skrigende lyd, som kun du kan høre… og for mange mennesker er det 24 timer pr døgn, 365 døgn om år. Nogle gange er lyden nok til at drive dig fra forstanden. Man kan sige at det er ”en stor smerte i øret!”.

Titlen af denne e- bog ”Min Bedste Ven Tinnitus” © kan godt lyde som selvmodsigende udsagn, som f. eks en stum skrig eller levende døde.  Det er sjovt hvordan sådanne udsagn falder en som lider af Tinnitus ind! Derfor ville ” Min Bedste Ven Tinnitus” © sikkert lyde lidt fremmed. Men det er rigtigt, og det er en vidunderlig beretning om hvordan man kan forskønne ens liv mod Tinnitus ved brug af nogle tekniker… og at have vilje til at live i fred med denne syndrom.

Gør Tinnitus dig syg?

For mange er svaret ja, og det vil fortsætte hvis man ikke gør noget ved det nu. Da jeg først blev diagnosticeret med Tinnitus for flere år siden, troede jeg at jeg kunne live med det, men jeg ville have det til at ende, og det blev være en dag… den begyndte at tage kontrol over mit liv. Jeg fandt ud af at jeg…

 • Var bekymret hele tiden omarbejdet, familien, at bevare mit arbejde
 • Kunne ikke sove… den vækkede mig op
 • Kunne ikke spise … eller spiste for meget
 • Kunne ikke klare de lyde jeg hørte i hovedet
 • hyppigt var nervøs og aggressiv, specielt når jeg var sammen med dem jeg elskede mest

Jeg fandt også ud af at jeg ville bruge nogle ”dårlige vaner” som en krykke, specielt når jeg følte at Tinnitus tog kontrol over mig. Nogle af disse dårlige vaner havde jeg aldrig før tænkt på for at trøste mig selv før jeg fik Tinnitus. Jeg troede at et par drinks ville berolige mig, eller at være letsindig ville distrahere mig, eller at sige til min familie at de skulle ti stille ville få lyden til at forsvinde.

 

At affinde sig med Tinnitus

Det er måske et mindre trøst til dig, men eksperter estimerer at ca. 17 % af hele verdens population lider af Tinnitus. Hvis det ikke er nok, er 60 % af dem ikke glad for deres nuværende terapi. Jeg var en af de 60 %. Det er derfor at jeg skriver denne bog, og at jeg har lavet denne hjemmeside, om at affinde sig med Tinnitus.

Denne bog er ikke en af de utællelig. ”hvordan man besejrer, healer eller bekæmper man” Tinnitus vejledninger. Faktisk kunne den ikke være en af dem, fordi at der intet at bekæmpe eller heale er. At bekæmpe Tinnitus er en nytteløs procedure, og spild af energi. Der er en anden løsning. Det er det jeg prøver at gøre klart med min bog. Jo mere du læser, jo mere du indlærer og forstår, vil din chancer om at acceptere og affinde dig med Tinnitus blive.

 

Påvirker Tinnitus dit liv dagligt?

 

Tinnitus kan have varierende bivirkninger på folk. virkningen kan være et sted imellem mild og voldsom, konstant og tilfældigt, men det er sikkert at det har påvirket dig.

Her er en liste a nogle bivirkninger af at Tinnitus:

 • Mangel af koncentration
 • Tab af indkomst eller arbejde
 • Ustyrlige følelser
 • Problemer med familien – kan ikke komme I kontakt med ægtefællen, børnene, forældre, søskende
 • Have frygt for, brug af telefon, forkølelse, lyde, lys
 • Sætte spørgsmål ved din forstandighed

Eller måske alle punkterne.   

 

Betaler du en høj pris for din Tinnitus syndrom?
Mange gør, og det behøver ikke at være på denne måde.

Ikke vent - Bestil nå

 tinnituscover

For at bestille "Min Bedste Ven Tinnitus" som en E-book (hent filen til din computer) og
begynd med at læse efter 5 minutter...

Kun kr 95 .-


Sikker betaling - VISA og PayPal
Klik på "Køb Nu" - Kredit Kort Sikker SSL Server

 

DU er kuren

Måske sagde lægerne til dig at du var på egen hånd. Eller er du? For folk med Tinnitus er der ikke kendte piller, eller omfattende terapi, ingen operation eller procedure. Intet af det er der for Tinnitus. Der er ingen beroligende middel… det vil ikke hjælpe. Ingen salve eller hæfteplaster. Og efter at din læge har prøvet alle mulighederne, siger det at de ikke ved, at du skal komme næste år. Men din lidelse vil forsætte. På det tidspunkt ved du at du er på egen hånd, så du kan lige så godt tilføje ordet ”forladt” til din liste af følser.

 

Nu er der en terapi som er kendt for at virke… den kommer fra dit indre

 

 At have et godt helbred er ikke nemt, men de fleste af os anser det for at være givet indtil der opstår problemer. Denne kurer dig ikke, men psykisk ville det måske. Det vil ske, hvis du overvejer at være i stand til at live med det som ”en kur”… og det vil de fleste af os. Denne bog byder på en alternativ løsning for dem med Tinnitus.

 

Hvis du lider af en kronisk Tinnitus (med eller uden hørelse tab) har du sikkert prøvet alt for at finde en kur. Men du har sikkert ikke nået længere end det, uden at finde noget. Lægen kan ikke hjælpe dig. Det er så simpelt og så kompliceret. Du er kuren.

 

   Prædiken til koret i dine ører

Ah pokkers, lad os være ærlige:… de fleste dage, er det som om at Tinnitus prædiker til dig, ikke? Det behøver ikke at være sådan. SÆT EN STOPPER TIL DETTE VANVID fra i dag af… og du kan gøre det hvis du bare bestemmer dig at gøre det.

   

Dig og din krop

Spørg en hvilken som helst læge, og de ville fortælle dig at mennesker er forskellige. Din krop er et fint afstemt instrument, som er blevet afstemt af et højere væsen eller skabere da du blev født. Men det her ikke om god. Det er om at få dit personligt ”system” afstemt så du kan fortsætte med at live, eller for igen at kunne live som du har kunnet før.

   

 

Tinnitus kan blive tæmmet igennem manipulation

Men du må sættes i gang , hvordan gøres det? I denne bog vil du lære flere teknikker som har hjulpet mig og mange andre som dig. Hvis du lader Tinnitus manipulere dig, vil det være som et vildt dyr som er udslippet fra indespærringen. Men hvis du lærer hvordan du kan manipulere Tinnitus, vil den være din bedste ven.

 

Lære din Tinnitus

Det lyder for godt til at være rigtigt. Ikke kun kan du lære at acceptere Tinnitus som en del af dit liv. Men du kan også lære den at være en del af dit liv. Du kan tage kontrol ved at gøre den mindre vigtigt.

Tinnitus kan tæmmes og manipuleres. Tinnitus har en kraftig magt, hvis du tillader det. Tænk på hvad Tinnitus har opnået ved at tage kontrol over dit liv. Hvorfor ikke gøre noget ved det og lære fra den? Du skal være den der bestemmer. Selv om det er Tinnitus der har kontrol nu, er det på tid at du tager over.

 

Hvad du kan lære og få fra “Min bedste ven Tinnitus” E-book

 • Tinnitus Kontrol stratigier
 • Hvordan du kan genlære din hjerne med Tinnitus træning
 • Tekniker der hjælper dig at ignorere Tinnitus
 • Behandling af tab af tillid til almindelige læger.
 • Hvordan du kan omfatte samfundsmedicin i din Tinnitus – kontrol forsøg
 • At undgå Situationer som Tinnitus er oversag til
 • Godt helbred, og hvordan man skal reagere på det i hver dagen
 • Reciter og slankekur
 • Tinnitus behandlinger og helbred forsikringstips
 • Support grupper, tjenester og mere
 • Links, ressourcer, hørelse forringelses apparatur

 

Ikke vent - Bestil nå

tinnitusbok

 

For at bestille "Min Bedste Ven Tinnitus" som en E-book (hent filen til din computer) og
begynd med at læse efter 5 minutter...

Kun kr 95 .-


Sikker betaling - VISA og PayPal
Klik på "Køb Nu" - Kredit Kort Sikker SSL Server

 

 

 • Bestem dig i dag om du vil:
 • Beholde dit arbejde…vi er ikke ude på at skræmme dig, men det er sådan det er for mange som har Tinnitus
 • Bevar din familie, eller have et bedre forhold til dem I det mindste.
 • Bevar dit helbred
 • Bevar din identitet, hvis ikke din forstand
 • Eller fortsæt som du har gjort, hvor du prøver at live med Tinnitus fra dag til dag.

     

optimisme starter i dag … læg mærke til det gode I livet!

Bliv ikke ved med at fodre de trolde I din hjerne med denne sygdom – du er i stand til at få  Tinnitus til at arbejde for dig. Jo hurtigere du indser at du skal gøre en forskel…Jo hurtigere du vil føle dig tilfreds . "Min Bedste Ven Tinnitus" e-book stiller mange tekniker til rådighed som har hjulpet mange med Tinnitus.  

Fra forfatteren

"Jeg har skrevet denne e-book med intentionen om at hjælpe andre med at overvinde det, som man ellers ser som en ene vej til forglemmelse. Jeg har prøvet ike at bruge medicinske udtryk eller uforståeligt fagsprog,, men har stillet til rådighed mange råd lige fra mine personlige erfaringer af at træne min hjerne og tage smarte livsstils beslutninger, som har besejret min Tinnitus."

- MGT- 

 

 

  Er det ikke på tide at du gør noget ved dit Tinnitus? 

Er det ikke på tide at du gør noget som gør dig tilfreds? 

Er det ikke på tide at du tager over dit liv igen for at leve bedre?  

Ikke vent - Bestil nå

bokatinnitus

For at bestille "Min Bedste Ven Tinnitus" som en E-book (hent filen til din computer)
og begynd med at læse efter 5 minutter...

Kun kr 95 .-


Sikker betaling - VISA og PayPal
Klik på "Køb Nu" - Kredit Kort Sikker SSL Server

 

Ugens artikel

Tinnitus: Den ringende syndrom i øret

Copyright 2006 Mark Goeder-Tarant

Tinnitus er en forstyrrelse som påvirker millioner af individuel over hele verden. Mennesker som lyder af tinnitus, som også er kendt som ringende ører, har hyppigt svært ved at koncentrere sig om at leve normalt.Grunden til dette kan være at lyden nogle gange kan være for højt, og det vil udvikle sove forstyrrelser, hyppigt søvnløshed.
 
 I nogle tilfælde kan Tinnitus kureres naturligt uden behov for behandling, men for andre er behandlingen den eneste udvej at kurere den. Nu til dags er der mange effektive behandlinger tilgængelige, som kan kurere speciele tilfælde, men som ikke virker for alle. Det kommer an på hvordan ens tinnitus er.
 

Nedunder ses en liste af nogle af de mere almindelige brugte behandlinger.
 
 
 Tinnitus gentrænings terapi
 Tinnitus gentrænings terapi er en behandling som også er kendt som en livsstils terapi, hvor en patient bruger en kombination af Tinnitus gentræning og lyd forskønnelses teknikker, som hjælper med at reducere de lyde som man hører . Denne metode kan tage tid for at beherske, men fordi der ikke er en metode som vil kurere Tinnitus 100, er der mange patienter der er villige til at prøve den.

erkendelses terapi
 erkendelses terapi er en anden måde at behandle Tinnitus på. faktisk er det en ændring i den måde patienterne reagerer på Tinnitus i stedet for at prøve at kurere det. Terapien kræver at patienten sammen med lægen identificerer den negative indvirkning af Tinnitus.
 
 Maskering
Maskering er en metode, som ikke er til at kurere Tinnitus, men til at have kontrol over dens bivirkninger. En slags hørelses hjælpemiddel, som producerer lave lyde, som er udviklet for at udligne de lyde man hører
 
 Hørelse hjælpemiddel
 nogle patienter med en kraftig Tinnitus kan have gavn af at bruge hørelse hjælpemiddel. Ved at bruge en sådanne apparat, kan man høre tale lyd over de lyde som han hører af Tinnitus, som gør det nemmer for personen at høre andre mennesker. Man kan også bruge det til hjælpe med at sove.
 
 Medicin og vitaminer
der er et stort udvalg ad vitaminer og medicin som kan kurere tinnitus.
Nogle af Vitaminerne inkluderer Niacin, Lecithin, Zinc og Magnesium. Medicin som kan virke effectivt inkluderer piller mod depression og beroligelses piller , og Muskel løsnings piller, Alprazolam (Xanax), Klonopin, piller mod eskorte, Intravenous Lidocaine og Anti-Histamine. Men før man bruger nogle af disse, skal man spørge en specialiseret læge.

Biofeedback
Biofeedback er en terapi som bruges til at lære patienterne hvordan de skal afslappe deres muskler, og automatiske krops funktioner. Hovedparten er at lære mennesker at administrere stress, som kan gores værre af Tinnitus, ved at kroppen reagerer på en anden måde. De mennesker som har prøvet denne metode, siger at hvis det gøres rigtigt, så vil det formindske de lyde man hører. Der er andre former for behandling som er tilgænglige, men fordi at tinnitus kan være forskelligt fra person til person, så er det kun en specialiseret læge som kan bestemme hvad for en behandling der er brug for.

Ikke vent - Bestil nå

 tinnituscover

For at bestille "Min Bedste Ven Tinnitus" som en E-book (hent filen til din computer) og
begynd med at læse efter 5 minutter...

Kun kr 95 .-


Sikker betaling - VISA og PayPal
Klik på "Køb Nu" - Kredit Kort Sikker SSL Server

 

: Sagt om Boken :

Marks bog byder på en enestående og meget hjælpsom måde at gribe tinnitus an. 

Han fjerner angsten og bekymringen som tinnitus kan skabe, og fortæller dig klart og simpelt, hvordan man kan tæmme tinnitus og lade den underkaste sig. 

Og han taler med en autoritet af en som har gjort det på sig selv. siden jeg fik tinnitus, jeg har læst alt på nettet som jeg kunne finde på nettet, har prøvet med mange læger og specialister. Men Marks bog har været det mest hjælpsomme og opmuntrende for mig .Jeg anbefaler det stærkt.

Marcus, Stockholm, Sverige

: Sagt om Boken :

Bogen "Min Bedste Ven Tinnitus" er "en læse for at huske". 

Om man har Tinnitus eller et andet kronisk problem, er bogen et håb givende og fra en vidende ressource.

en hver som har lidet, og som har været ignoreret af mange medicinske professionelle, når det kommer til en kronisk sydom, ville kunne relatere til Marks ærlighed og hans egen syn af hans kamp. Ved at give dig ansvaret for at bekæmpe problemet, giver Mark dig en bemyndigelse som hjælper dig med at justere dit hjerne, at besejre din fjende ved at blive venner med din fjende. .

Deborah Bernardy,
LCPC Chicago

: Sagt om Boken :

Dem der lider af Tinnitus føler sig forladt lægen siger at er ok. Men er de det? Måske har de ikke en sygelig sygdom og vil føle en beroligelse i en kortere periode.

Men Tinnitus vil sikkert fortsætte med at være der, og vil blive en irritation voldsom egenskaber, når det begynder at påvirke hverdagen. For de fleste med Tinnitus, tager den på et tidspunkt kontrol over en.

.I Marks bog deler han sine egene erfaringer med Tinnitus, hvordan det startede, hvordan den tog kontrol, og hvordan han tog over kontrollen igen.
Han fandt trøst, og kan nu befale De terapier og livsstile som kan gøre en forskel. Han kan endog vise  vejen til hvordan man kan opfatte sygdomen på en anden måde.

Med Marks bog, kam dem med Tinnitus bogstavligtalt barbere flere år af resulatetløse forsøg .og spildt af penge for at finde en kur. Det vil også spare det tid man ellers ville bruge for at gå fra læge til læge for med håb om at en har kuren. 

Kuren er indvendigt, og hvis du har problemer med at finde den rette vej, så er denne bog perfekt til dig. Det er dog ikke en kur. Fordi at der ikke er en kur for Tinnitus, har de fleste mennesker ikke andet at gøre end at lære at live med det. Bogen er som en ægteskabs konsulent for dig og Tinnitus.

Susan Lesica, NYC, New York

: Sagt om Boken :

Jeg pleger at tage et lille dosis Xanax før jeg går i seng. Det er trist at det ikke er en kur, og jeg må være enig med dig om det mindre hjælp vi får af samfundsmedicin, om at det er op til os selv. Jeg tror at jeg er måske en smule heldig fordi at min læge er fordomsfri osteopat. Jeg viste ham Kevin Hogans bog og han havde ikke noget imod at skrive et recept med Xanax

Som dig startede min tinnitus småt og så blev det højere og højere i begge ører. Jeg gik til specialister, og her i Los Angeles området er der en øre klink som hedder Hus øre klink. Alt hvad de gjorde var at tjekke mig, og prøve nogle ting som ikke hjalp. Jeg nævnte til dem lidcaine behandlingerne fra klinkens undersøgelser i Memphis Tennssee, men de sagde at resultaterne ikke var gode nok, og at det kun vil vare i en kortere periode, og at det var problemet med de fleste patienter.

 Alt hvad vi kan gøre er at prøve. Jeg røg aldrig ciagaretter og har et stærkt fysisk arbejde, men det vil ikke skade at tabe 10 eller 15 pounds.

Jeg kan helt sikkert relatere til stress parten. Det er en af de ting som jeg arbejder på. Jeg bliver ved med at prøve. Vi tales, tak 

Don L, 47, Vermont USA

 

 

: Sagt om Boken :

Hvis du lider af tinnitus, må du bare læse Marks opmuntrende bog. Mark overgav sig ikke da han fik tinnitus. Han valgte at kæmpe imod den i stedet.

Hvis ikke uden tinnitus, så med det. Det lyder mærkligt, det ved jeg, men det virker fordi at han allerede har accepteret tinnitus som en del af sit eget liv. Det her er ikke en anden medicinsk eller psykologisk bog om oprindelsen, og helbredelses metoder af tinnitus. det er et meget ærligt syn på livet med tinnitus og vil hjælpe læserne med at undgå de samme fejl som Mark selv havde gjort, og vil hjælpe dem med at finde den rette vej til et godt og  sundt liv med din bedste ven tinnitus.

 Det jeg mest kan lide er den del om at man ikke skal fodre troldene!

Vera Knatz, Attorney in Frankfurt Germany


: Brev fra Lesere :

Tinnitus til daglig.

Jeg gleder meg til å komme hjem for å lese mere i boken. I dag hadde jeg en god dag. Jeg hører støy og det er problematisk, men jeg sier til meg selv: "Ikke gi næring til det" og får så gjort det jeg skal gjøre. Dette er en trinnvis og sakte prosess, men jeg er klar til å angripe min tinnitus. Jeg skal spille golf denne helgen og jeg skal gå i det selskapet uansett hvordan jeg føler meg fordi jeg skal bevise for meg selv at jeg kan gjøre de tingene jeg ønsker å gjøre.

Prøver jeg å tenke på tinnitus så kommer den tilbake. Dette viser at den er avhengig av meg, ikke omvendt. Det kommer til å ta tid å få det inn i den tykke skallen min : ) men det skal skje.

B.K, Göteborg, Sverige

: Brev fra Lesere :

Denne bog har mange gode informationer og vil motivere en person til at ændre deres negative vaner. Mark er bedre end bogen, han har været hvad jeg har haft brug for. En træner til at hjælpe mig igennem dette. 

KAS, USA

: Brev fra Lesere :

Jeg undrede mig over linken på din hjemmeside til Xanax og Co. Det ser ud til at hjælpe lidt. Jeg pleger at tage et lille dosis før jeg går i seng. Det er trist at det ikke er en kur, og jeg må være enig med dig om det mindre hjælp vi får af samfundsmedicin, om at det er op til os selv. Jeg tror at jeg er måske en smule heldig fordi at min læge er fordomsfri osteopat. Jeg viste ham Kevin Hogans bog og han havde ikke noget imod at skrive et recept med Xanax

Som dig startede min tinnitus småt og så blev det højere og højere i begge ører. Jeg gik til specialister, og her i Los Angeles området er der en øre klink som hedder Hus øre klink. Alt hvad de gjorde var at tjekke mig, og prøve nogle ting som ikke hjalp. Jeg nævnte til dem lidcaine behandlingerne fra klinkens undersøgelser i Memphis Tennssee, men de sagde at resultaterne ikke var gode nok, og at det kun vil vare i en kortere periode, og at det var problemet med de fleste patienter.

 Alt hvad vi kan gøre er at prøve. Jeg røg aldrig ciagaretter og har et stærkt fysisk arbejde, men det vil ikke skade at tabe 10 eller 15 pounds.

Jeg kan helt sikkert relatere til stress parten. Det er en af de ting som jeg arbejder på. Jeg bliver ved med at prøve. Vi tales, tak.

Don L, 47, Vermont USA

 

 

 

 

: Brev fra Lesere :

Det her bliver en langsom proces, men jeg er klar til at angribe, og jeg vil spille golf denne weekend, og gå til dette festmåltid ligegyldigt med hvor dårligt jeg har det fordi at jeg vil vise mig selv at jeg kan gøre det jeg vil gøre. Jeg ved jeg skal lære mig selv at ignorere tinnitus og at lade det flyde væk til forglemmelse. Hvis man tænker på det, så kommer det tilbage. det betyder at lyden afhænger af mig.

Det vil sikkert tage tid for mig at få alle informationer ind i mit tyk hoved, men det skal nok ske. Jeg ønsker at jeg kan komme til USA for at være her... så jeg kan se hvordan du overvandt det. jeg vil tage dig til et basketball kamp, og købe en bil til dig hvis jeg kan bekæmpe tinnitus.

B.K, Atlanta, USA

om tinnitus
tinnitus forening
tinnitus råd
ibh tinnitus
tinnitus

 

                        ©2006  www.tinnitus-behandling.info  |  kontakt:  post at tinnitus-behandling.info                                                   t-skjorte egen hjemmeside oppskrifter the immune system