tinnitus-norgetinnitus-sverigetinnitus-danmark
 

 

TINNITUS HJÄLP OCH LINDRING

Ett KRAFTFULLT Nytt tillvägagångssätt mot “Pippet I örat” syndromet.

(Boken er på "lättläst" engelsk)

Tinnitus.

Många människor säger att det är som ljudet du just hörade. Det är det där hög-ljuda kontinuerlig skirket som bara du kan höra.. och för många mämniskor, är det 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Ibland så är ljudet tillräkligt så att man får känslan att man håler på att bli galen. Faktiskt, på ett mer alldagligt sätt kunde man kalla det ”ett jäkla skrik i örat!”

Namnet på den här e-boken , ”Min Bästa Kompis Tinnitus” © kanske låter ironiskt, så som det tysta skriket eller de levande döda. Lustigt hur dessa ironiska uttalanden tänks av ett tinnitus offer!
Titeln ”Min Bästa Kompis Tinnitus” © kanske också låter lite utländskt. Fast det är sant, och det är underbar historia om hur du kan berika det liv med Tinnitus genom att använda dig av ett par olika tekniker... och viljan att anstänga dig så att du kan leva i fred med detta syndrom.

Får Tinnitus dig att må dåligt?

För många, kommer det att fortsätta så om du inte tar kontroll över det nu. När jag för första gången fick diagnosen att jag hade Tinnitus för flera år sedan, trodde jag att jag skulle kunna leva med det, även om jag ville att det skulle sluta. Fast en dag blev det värre, det började att ta över mitt liv. Jag märkte att jag...

 • Oroade mig hela tiden om jobbet, familjen, att få behålla jobbet
 • Inte kunde sova...det väckte mig
 • Inte kunde äta...eller så åt jag för mycket
 • Inte kunde leva med ljuden i mitt huvud
 • Ofta kände mig nervös och aggressiv, speciellt mot de som jag älskade mest.

Jag märkte också att jag brukade använda ”dåliga vanor” som en krycka, speciellt när jag lät Tinnitusen ta över mig. En del av dessa dåliga vanor hade jag aldrig gjort för en jag fick Tinnitus. Jag trodde några drinkar skulle lungna ner mig, eller att börja röka skulle distrahera mig..eller att säga till familjen att hålla tyst kanske skulle får ljudet att försvinna.

 

Bli sams med Tinnitus

Det kanske blir en lättnad för dig när experter säger att 17% of världs befolkningen lider av Tinnitus. Om inte det är tillräkligt att oroa sig om, så är 60% av de som lider av kronisk Tinnirus onöjda med deras terapi. Jag var en av dessa 60%. Det var det some ledde mig till att bygga den här hemsidan och skriva en bok om hur man blir sams med Tinnitus.

Denna bok är inte en av de tusentals ”hur läker, smiskar man, slår man” Tinnitus guider. Faktiskt så kan den inte vara en sådan, helt enklet bara för att det inte finns nåt att läka, slå eller smiska. Att försöka slå Tinnitus är en oändlig procedur som kommer att ta all din energi. Detta är en alternativ lösning. Detta är poängen som jag försöker att fram föra i min bok. Ju mer du läser, destu mer absorberar och förstår du, destu bättre är chancerna att du accepterar och blir sams med Tinnitus.

 

Påverkar Tinnitus ditt dagliga liv?

 

Det kan påverka månnniskor på många olika sätt. Känslorna går från mildt till hård, från konstant till sporadiskt, fast, det har aldigt en ordentlig påverkan på dig.

Här är en lista på hur Tinnitus kan påverka dig:

 • Dålig koncentration
 • Förlota jobbet eller lönen
 • Som om du har tappat kontrollen
 • Familje problem – ingen kontakt med fru, bar, föräldrar , syskon
 • Börja ifrågasätta ditt sinne
 • Sætte spørgsmål ved din forstandighed

Eller, alla dessa.   

 

Betalar du ett högt pris för ditt Tinnitus syndrom?
Det finns många som gör det, även om det inte måste vara så.

Vänta inte - Köp nu

 tinnituscover

För att beställa ”Min Bästa Kompis Tinnitus” som en e-bok (ladda ner till din dator) och börja läsa om 5 minuter..

Kun kr 95 :-


Säker betalning - VISA och PayPal
Klicka för att beställa med Kredit Kort Säker SSL Server

 

DU är läkemedlet

Läkare kanske har sagt åt dig att du är själv. Eller är du det? För människor som har tinnitus, finns det inget piller, igen försårlig terapi, igen känd operation eller procedur. Det finns inget sånt för Tinnitus. Inget lungnande medel... det hjälper inte. Ingen kräm eller plåster. Och när Läkare har utnyttjar alla deras val för att skriva av tumörer och liknande, säger de bara...Jag vet inte....kom tillbaka om ett år. Fast du fortsätter att lida. Du får verkligen reda på att du är för dig själv, lägg till övergiven på din lista över känslor.

 

Nu finns det en terapi some are KÄND att funka....den kommer från inom dig

Bra hälsa kommer inte av sig självt, fast de flesta av oss tar det förgivet tills vi blir sjuka. Den här boken kommer inte att läka din kropp , fast kanske ditt sinne. Fast det är förstås om du tar hänsyn till att lyckas leva med det ”ett botemedel”..och det flesta av oss skulle. Denna bok är en alternativ lösning för Tinnitus offer.

Om du lider av kronisk Tinnitus (med eller utan hörsel förlornad) så har du säkert gått ner varje enkelriktad väg. Fast det är just det, en väg som leder ingenvart. Det finns inget botemedel från din läkare. Så enklet och komplicerat är det. DU är botemedlet.

  Föreläsning för kören i dina öron...

Nu får vi vara ärliga.... de flesta dagar känns det som om Tinnitusen föreläser för dig, inte sant? Men det behöver inte vara så. SÄTT ETT SLUT FÖR DET HÄR GALENSKAPET idag.... och du kan göra det om du bara försöker.   

Du och din kropp

Fråga vilken läkare som helst och så kommer han/hon säga att inte två människor är likadana. Din kropp är ett väl-stämmt instrument, med det mesta av stämmning utförd av en högre varelse eller en skapare när vi var födda. Fast det här, handlar inte om Gud. Det handlar om att stämma ditt eget ”system” so att du kan fortsätta leve, eller gå tillbaka och leva, det live som du ville ha. Och en del av våra ”anhängare”, har sagt ”Tack gode Gude....det var på tiden!”

Tinnitus kan behärskas genom manipulation

Men du måste sätta dig i förar sättet med det! Och hur gör du det? I den här boken, kommer du att lära dig många tekniker som har hjälpt mig själv och många andra som du. Om du låter Tinnitus manipulera dig, kommer det bli som ett vildt djur som släpps lös. Fast om du lär dig att manipulera Tinnitus, kommer du kanske märka att det var din bästa kompis du någonsin kunde ha.

Undervisa din Tinnitus

Koncept låter för enkelt för att vara sant. Du kan inte bara lära dig att acceptera Tinnitus som en del av ditt liv fast DU kan lära DET at bli en del of ditt liv. Du kan ta kontollen genom att förminska betydelsen.

Tinnitus kan bli tämjd och manipulerad. Tinnitus har otroligt mycket makt om du ger den tillåtelsen. Tänk på vad Tinnitus has lyckats genom att ta över ditt liv. Varför inte vända på spelet? Sätt dig i förar sättet och ta det för en sväng. Även om Tinnitus styr och driver din ”bil”, så är det nu dags att ta tillbaka kontrollen. 

Vad får & lär du dig i ”Min Bästa Kompis Tinnitus” e-boken?

 • Strategier för att kontrollera Tinnitus
 • Hur du kan träna hjärnan med Tinnitus övningar
 • Tekniker som hjälper dig att ignorera Tinnitus
 • Behärska förlorandet av trovärdigheten hos traditionella läkare
 • Behärska (inklusive vårds verksamheten) – kontroll ansträngning
 • Situationer som orsakas av Tinnitus att undvika
 • Bra hälsa och hur du arbetar med det varje dag
 • Recept och dieter
 • Tinnitus Botemedel and försäkrings tips
 • Support grupper, sevice och mer
 • Länkar, resurer, hörapparater

 

Vänta inte - Köp nu

tinnitusbok

 

För att beställa ”Min Bästa Kompis Tinnitus” som en e-bok (ladda ner till din dator) och börja läsa om 5 minuter..

Kun kr 95 :-


Säker betalning - VISA och PayPal
Klicka för att beställa med Kredit Kort Säker SSL Server

 

Bestäm idag om du vill:

 • Behålla ditt jobb...vi försöker inte att skräma dig, fast för många offer är det verklighet.
 • Behålla din familj, eller ialla fall att skaffa en bättre relation
 • Behålla din hälsa
 • Behälla din indentitet och sinne
 • Eller fortsätt som du alltid gjort med ditt dagliga liv med Tinnitus.

     

Optimismen börjar idag.. Märk alla bra grejor I livet!

Fortsätt inte mata trollen i det huvud med detta besvär – you har kraften att får Tinnitus att arbeta för dig. Ju snabbare du inser att du måsta börja förändra dig... destu snabber kommer du må bättre. ”Min Bästa Kompis Tinnitus” e-boken kommar att ge dig flera tekiniker som har hjälpt för andra som lider av Tinnitus.

Från Författaren

”Jag har skrivit den här e-boken enbart med avsikt att hjälpa andra besegra vad som anses en enkelriktad väg mot glömska. Jag har försökt att inte använda medicinska termet, fast istället använt vanligt språk baserat på min lyckad erfarning av att lyckas träna om min hjärna och väjla smart val fört att besegra Tinnitus.”

- MGT- 

 

 

  Är det inte dags för dig att vända på spelet? 

Göra spelet lika? 

Ta tillbaka och återvinna ditt?  

Vänta inte - Köp nu

bokatinnitus

För att beställa ”Min Bästa Kompis Tinnitus” som en e-bok (ladda ner till din dator) och börja läsa om 5 minuter..

Kun kr 95 :-


Säker betalning - VISA och PayPal
Klicka för att beställa med Kredit Kort Säker SSL Server

 

Veckans Artikel

Tinnitus: Pippet i örat syndromet

Copyright 2006 Mark Goeder-Tarant

Tinnitus är en störning som miliontals människor världen över lider av. Vanligtsvis så brukar människor som lider av Tinnitus inte kunna koncentrera eller leva ett vanligt liv. Anledning är bara för att ljudet i öronen kan bli så högt så att man inte kan sova.

Ibland så kan tinnitus botas på ett naturligt viss utan någon speciell behandling, fast för anra är behandling det enda sättet att bota det. I nuläget så finns det ett flertal olika metoder för att bota Tinnitus, för en del så funkar det, för andra inte, det beror på Tinnitusens natur.

Här nedanför finns en lista av de vanligaste behandlingar.
 
Tinnitus Omskolnings Terapi.
Tinnitus Omskolnings Terapi (TOT) är en behandling som vanligtvis är kända som, habituations terapi, där en patient använder en kombination av tinnitus omskolnings och ljud beriknings tekniker för att dölja ljudet som Tinnitus gör. Det kan ta tid att lära sig den här metoden eftersom det inte finns någon 100 procent säker behandling för att få bort tinnitus. De flesta patienter våger ge den här typen av behandling ett försök.

Erkendelses terapi
 erkendelses terapi er en anden måde at behandle Tinnitus på. faktisk er det en ændring i den måde patienterne reagerer på Tinnitus i stedet for at prøve at kurere det. Terapien kræver at patienten sammen med lægen identificerer den negative indvirkning af Tinnitus.
 
Kognitiv Terapi
Kognitiv Terapi är en anan vinkel i Tinnitus behandling. Helt enkelt så försöker man ta reda på vad för dåligt Tinntius gör i ditt liv. Du sitter ner med en läkare och försöker helt enkelt förbättra ditt liv.

Maskning
Maskning är en metod som inte används för att bota Tinnitus utan för att kontrollera des effekt. En hörapparat som ger ut ett väldigt låg ljud sätts in för att eliminera Tinnitus.

Hörapparater
En del patienter med svår tinnitus tycker ibland att det hjälper med en hörapparat eftersom då språket överröster det irreterandet pippet från Tinnitus. Hörapparater kan introduceras för att producera ett vit ljud så att man kan sova.
 
Mediciner och vitaminer
Dets finns en del vitaminer och många mediciner som kan hjälpa med att bota Tinnitus.
En del vitaminer är Niacin, Lecithin, Zinc och Magnesium. Mediciner som kan vara effektiva är Anti-Depressions Piller, Lungnande och Muskel avslappnande, Alprazolam (Xanax), Klonopin, Anti-Konvulsanter, Intravenous Lidocine och Anti-Histamin. Innan du börjar en behandling med vitaminer eller mediciner bör du kontakta en läkare.

Bioåterkoppling
Bioåterkoppling är en terapia som används för att lära patienter hur man slappnar av sina muskler och automatiska kropps funktioner. Iden är att hjälpa människor att hantera stress ,som kan förvära tinnitus, genom att ändra hur kroppen reagera mot det. Människor som har använt den här teknik säger att den är jätte bra om man gör det på rätt sätt.

Det finns många andra botemedel mot Tinnitus, fast eftersom den här sjukdomen är individuell, bör du kontaka en otolaryngologist som kan hjälpa dig att välja den korrekta metoden.

 

Vänta inte - Köp nu

bokatinnitus

För att beställa ”Min Bästa Kompis Tinnitus” som en e-bok (ladda ner till din dator) och börja läsa om 5 minuter..

Kun kr 95 :-


Säker betalning - VISA och PayPal
Klicka för att beställa med Kredit Kort Säker SSL Server
 

Vad den här hemsidan handlar om.

Tinnitus: Lär dig behärska odjuret

Tinnitus: Det är det där hög-ljuda kontinuerlig skirket som bara du kan höra.. och för många mämniskor, är det 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Ibland så är ljudet tillräkligt så att man får känslan att man håler på att bli galen. Faktiskt, på ett mer alldagligt sätt kunde man kalla det ”ett jäkla skrik i örat!”

Det kanske blir en lättnad för Tinnitus offer när experter säger att 17% of världs befolkningen lider av Tinnitus. Om inte det är tillräkligt att oroa sig om, så är 60% av de som lider av kronisk Tinnirus onöjda med deras terapi.
Att lära sig att acceptera hjälp frpn det rätta människorna är det första steget i korståget för att bli fri från klorna av Tinnitus. Det är ytterst viktigt att du hittar någon som du har förtroende för and inte är rädd för. Det kan vara svårt att hitta någon som vill lyssna på dina svårigheter och problem när det handlar om någonting så komplext som Tinnitus.
De flesta kommer att lyssna och tycka synd om dig. Detta är bara för att de inte förstår vad du går igenom. De är inte nonchalanta...de är bara männskliga, för dem är du säkert en bild av god hälsa. Detta är bara för att från utsidan ser du helt okej ut. Tinnitus är inte synligt från utsidan. Dessa människor har säkert sina egna problem. En del människor kanske ser ut som om de inte vore intereserade av dina problem, eller så förstår de inte storheten.

Var snäll och kom ihåg att de flesta människor inte har en anning av vad du går igenom.
Att slås mot Tinnitus brukar bara sluta med frustration. Tinnitus kan bara överleva om det matas ordentligt och får tillräkligt utrymme för att andas. Stress och oro hääler bara mer bränsle på brasan. Men det finns ett alternativ.
Detta är poängen som jag försöker att göra med min e-bok ”Min Bästa Kompis Tinnitus”.

Om du lider av kronisk Tinnitus (med eller utan hörsel förlornad) så har du säkert gått ner varje enkelriktad väg. Fast det är just det, en väg som leder ingenvart. Det finns inget botemedel från din läkare. Så enklet och komplicerat är det. DU är botemedlet.
Koncept låter för enkelt för att vara sant. Du kan inte bara lära dig att acceptera Tinnitus som en del av ditt liv fast DU kan lära DET at bli en del of ditt liv. Du kan ta kontollen genom att förminska betydelsen.

På den här notisen, kommer en del sägelser till minne. ”Mata inte trollen” eller ”behärska odjuret”. Det finns mycke sanning i dessa ord.
Tinnitus kan bli tämjd och manipulerad. Tinnitus har otroligt mycket makt om du ger den tillåtelsen. Tänk på vad Tinnitus has lyckats genom att ta över ditt liv. Varför inte vända på spelet? Sätt dig i förar sättet och ta det för en sväng. Även om Tinnitus styr och driver din ”bil”, så är det nu dags att ta tillbaka kontrollen.

Min teori är inte baserad på fakta. Min teori är baserad på 18 månader av lidande och depression. Som värst höll jag på att ta livet av mig.
Kanske en ave de viktigaste stegen jag tog för att bli sams med Tinntius var att använda des kraft för att hjälpa iställer för att förstöra mig. Tinnitus är inte fysiskt. Det syns inte under ett mikroskåp och det kan inte mätas. Detta kanske låter som enkelt tänkande, fast Tinnitus är en kraft och den kan användas. Jag använda dens kraft för att skriva den här artikeln. Jag använda den för att gå ner i vikt, för att sluta röka, för att sluta oro, för att springa ett maraton lopp, men inte minst....för att hjälpa andra överkomma det dilema.

Ingetting har attrakterat mig för att sitta ner i hundratals timmar och skriva den hör boken. Ingetting har varit värt tiden.
Ja, det finns ett enklare sätt om du är villig att försöka. Det bästa är att du inte har något att förlora.

Copyright (C) 2006 ”Min Bästa Kompis Tinnitus”

 

Vänta inte - Köp nu

bokatinnitus

För att beställa ”Min Bästa Kompis Tinnitus” som en e-bok (ladda ner till din dator) och börja läsa om 5 minuter..

Kun kr 95 :-


Säker betalning - VISA och PayPal
Klicka för att beställa med Kredit Kort Säker SSL Server

: Bok Recension :

Marks bok ger en unik och extremet hjälpful förklarning om Tinnitus
He tar bort rädslan och oron som den kan producera, och säger helt enkelt hur man överkommer det.

Och han pratar med bestämelsen från en person som har gjort det själv. Sedan jag fick Tinntius har jag läst alla artiklar på nätet, tidningar och från läkare o specialister. 

Fast Marks bok har helt överlagset get mig mest information. Jäg vil rekommendera boken.

Marcus, Stockholm, Sverige

: Bok Recension :

Boken Min Bästa Kompis Tinnitus är en bok värd att komma ihåg.

Om du lider av Tinnitus eller någon annan kronisk sjukdom så kommer den här boken att hjälpa dig.

Vem som helst som har lidit och blivit ignorerade av det medicinska samhället när det gäller en kronisk sjukdom – kommer att relatera till Mark’s ärlighet och hans egna kamp. Genom att lägga ansvaret på dina egna axlar, Mark tar dig på en resa där du får mer kontroll—du kommer att gå hem mående bättre. Njut av läsningen, sätt dig tillbaka, och bli kompis med din fiende.

Deborah Bernardy,
LCPC Chicago

: Bok Recension :

Tinnitus offer känner sig så övergivna när deras läkare säger att dom är helt OK. Fast är dom det? Kanske har dom igen död sjukdom och mår bra ett tag när de får reda på det. Fast Tinnitus kan lätt bli en sjukdom som förändrar ditt vardagliga liv.

För de flesta som lider, så tar tinnitus kontrollen. I Marks bok, delar han med sig om hur hans Tinnitus började, och hur han tappade kontrollen och hur han tog tillbaka kontrollen. Han hittade fred och kan nu rekommendera terapier, revisioner, och mer som kan ärligt-talat ändra göre en skillnad. Han visar till och med sätt som får oss att ändra åsikten om denna fiende.

Med Marks bok kan Tinnitus offer raka bort år av försök och misslyckade ”botemedel” som inte funkar. Och din tusentals timmar som du har spenderat hos läkaren. Läkningen börjar från inom dig och om du har problem med att hitta den rätta vägen, är den här boken för dig.

Fast den är inget botemedel, eftersom det inte finns något. De flesta har inget val, utan måste leva med det. Det är som äktenskaps rådgivning åt dig och din Tinnitus.

Susan Lesica, NYC, New York

: Bok Recension :

Om du lider av Tinnitus måste du läsa Marks främjande bok. Mark gav inte upp ner han blev diagnoserad med Tinnitus. Istället började han kämpa för att få sitt liv tillbaka. Om inte utan Tinnitus, då med det. Det kanske låter konstigt, men han är villig att acceptera Tinnitus som en del av hans liv. Det är ingen pyskologisk eller medicinsk bok om olika botemedel mot Tinnitus.

Utan det är ett väldigt ärligt perspektiv av livet med tinnitus och kommer att hjälpa läsaren från att göra samma mistag som Mark gjorde och sätta dig på rätt spår igen... ett bra och hälsåsamt liv med din bästa kompis tinnitus. I gillar speciellt delen där det står ”Mata inte trollen”! 

Don L, 47, Vermont USA

 

 

: Bok Recension :

Den här boken innehåller mycket information som kommer att motivera personen att ändra sitt liv. Mark är bättre en boken, han är en TRÄNARE som kommer att hjälpa dig att ta dig igenom.

Vera Knatz, Attorney in Frankfurt Germany


: Bok Recension :

Varje dag ser jag fram i mot att få läsa dina mejl. Idag på jobbet var det en bra dag. Jag hör ljudet och det är irreterande men jag säger till mig själv ”MATE INTE DET, MATA INTE DET” och försöker göra andra grejor. Det kommer att bli en trög process men jag är villig att attackera det eftersom att jag kommer att spela gold i helgen och gå på den dår middagen även om jag mår dåligt eftersom att jag vill bevisa att jag kan göra grejor som jag vill göra.

Jag vet att jag måste lära mig själv att ignorera Tinnitus och glöma bort det. Det känns jobbigt att tänka om den tiden. Detta betyder att ljudet är beroende av mig och inte tvärtom. Det här kommer att ta långa tid att lära sig men det kommer att funka. Jag önskar att du kunda komma hit till USA och vara här...jag skulle ta dig till en basketboll match: tillochmed köpa en bil åt dig så länge jag fick bort tinnitus. Ha det bra!

B.K, Göteborg, Sverige

: Bok Recension :

Idag är en bra dag...just nu är det högt men jag läter det inte irretera mig. Jag pöver någonting nytt...jag kan faktiskt ignorera det också försvinner det. Det är dom värsta dagarna som oroar mig. Jag vet att dom kommer att komma och de kommer vara det stora testet.

Mitt uppdrag är att bli sams med detta ljud. Jag kommer aldrig att bliv kvitt det, men kan lägga långt bak i huvudet så att jag glömmer bort det. Jag försöker verkligen och ibland funkar det inte, men då provar jag igen. Du har motiverat mig att prova det här. Vad har jag att förlora? Vi hörs!

KAS, USA

tinnitus sjukvård
tinnitus
tinnitus hrf
tinnitus laser
akademiska tinnitus

: Bok Recension :

Xanax och Co har hjälpt mig lite, jag brukar ta en liten dosering innan jag går och lägger mig. Det är inget botemedel och jag håller med om att vi blir övergivna av läkarna, jag kanske har tur att min läkare är osteopat. Jag visade honom Kevin Hogans bok och då skrev han ut Xanax. Som dig så var min Tinnitus först tyst, men sen så blev den bara högra och högre och i båda öronen.

Jag gick till ett öron sjukhus här i Los Angeles, fast allt dom gjorde var att dom gav mig lite bioflavanoid som inte hjälpte. Jag talade om för dom om lidocaine testerna i Memphis Tennessee fast dom sa åt mig att resultaten inte var bra och att det bara hjälpte kortsiktigt. Allt vi kan göra är försöka. Jag har aldrig rökt och har ett relativt fysiskt jobb, men jag skulle kunnda tappa några kilo. Jag kan verkligen relatera till stress delen. Det är en grej som jag altid försöker inte få, stress. Jag kommer att fortsätta pröva. Tack.

Don L, 47, Vermont USA

 

 

 

 

: Bok Recension :

Tack igen för det snabba svaret. Extremt bra råd. Jag kommer att följa ditt exempel och kommer att träna mera, dricka mindre alcohol och sluta röka. Det är otroligt hur lika dina problem är med mina. Jag vet inte hur Tinnitus kom. Jag hade aldrig pippet i öronen. Jag gick aldrig på konserter eller klubbar. En dag vaknade jag också hörde jag pippet. Bara så där.

Senare under dagen fuck jag ont i det högra örat. Jag gick till läkaren och han sa att han trodde att jag hade en öron infektion och gav mig antibiotica. När det inte blev bättre efter en back gick jag till en öron speciellist. Hans teori var att jag hade en inflammation eller ett virus som gjorde så att en del av hår cellerna som behövs för att höra inte funkade. Han prövade min hörsel och sa att jag hade förlorat lite på de högra frekvenserna. Han gav mig prednisone (en steroid) för att reducera inflammationen.

Han sa att om hans teori var rätt så skulle inflammationen gå bort och hår cellerna komma tillbaka också skulle tinnitus försvinna. Iden var att eftersom jag inte kunda höra de höge frekvenserna så producerade min hjärna dessa själv (min lät som en hög ljud dataskärm). Men, jag har slutat med steoriderna eftersom de inte har hjälpt. Det är sant att under de senaste åren har jag varit under mycket stress – jobb stress, ett dåligt sällskap, och ekonomiska oroligheter. Så jag kanske borde göra som du säger och vända den här signalen till någonting meningsfullt som kan fixa mit liv.

B.K, Atlanta, USA

 

                        ©2006  www.tinnitus-behandling.info  |  kontakt:  post at tinnitus-behandling.info                                                   t-skjorte tinitus egen hjemmeside oppskrifter the immune system